WELKOM OP DE SITE VAN SBBH

Stichting Bevordering Betrokkenheid Harderwijk is een

sociaal cultureel welzijnsorganisatie

Beste bezoeker,
Stichting Bevordering Betrokkenheid Harderwijk (SBBH) is een culturele welzijn instelling die zich bezig houd met cultuur en de sociale cohesie in Harderwijk. In samenwerking met gemeente en andere organisaties proberen wij mensen te bevorderen en betrokkenen maken bij het Harderwijkse. U kent ons ook van de jaarlijkse Multiculti organisatie. Elke jaar proberen we het weer voor elkaar te krijgen om verschillende culturen bij elkaar te brengen en kennis te laten maken van elkaars culturen.

Eén antwoord op “WELKOM OP DE SITE VAN SBBH”

  1. Beste bezoeker,
    Stichting Bevordering Betrokkenheid Harderwijk (SBBH) is een culturele welzijn instelling die zich bezig houd met cultuur en de sociale cohesie in Harderwijk. In samenwerking met gemeente en andere organisaties proberen wij mensen te bevorderen en betrokkenen maken bij het Harderwijkse. U kent ons ook van de jaarlijkse Multiculti organisatie. Elke jaar proberen we het weer voor elkaar te krijgen om verschillende culturen bij elkaar te brengen en kennis te laten maken van elkaars culturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *